KEY-CHORD
psychologenpraktijk Eindhoven 

Kwaliteit van leven & werken


Kees Waiboer, psycholoog & musicus


Sinds 2018 ben ik werkzaam als psycholoog na zo'n 25 jaren werkzaam te zijn geweest als docent in het voortgezet onderwijs.

Ik heb  mijn ervaring opgebouwd bij diverse instellingen voor specialistische GGZ (SGGZ) waaronder Psytrec (PTSS), Reinier van Arkel (ADHD),  Rodersana (verslavingszorg), Max Ernst GGZ en PsyQ (trauma, persoonlijkheid, depressie, angst, ADHD, etc.). In 2022 was ik als gedragsdeskundige werkzaam voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (Rijks Justitiële Jeugdinrichting Horsterveen). Naast Key-Chord ben tevens ik werkzaam in de forensische psychiatrie (De Rooyse Wissel). 

Met een onderzoek naar podiumangst onder de muziekstudenten van de ArtEZ-conservatoria, in samenwerking met de Muziekpoli van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) ben ik in 2015 afgestudeerd. Ik heb onderzoek gedaan naar de relatie tussen persoonlijkheid, copingstijlen èn de mate van beleefde podiumangst.

Na mijn universitaire studie Klinische &  Gezondheidspsychologie heb ik diverse opleidingen gevolgd waar ik als behandelaar gebruik van maak: cognitieve-gedragstherapie (CGT), EMDR, ACT en Schematherapie.

Op de pagina Behandeling leest u wat deze methoden precies inhouden. 


Key-Chord: the major key to harmonic progression